ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ THREE LEVEL POWER (ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ T.L.P.);

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ THREE LEVEL POWER (ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ T.L.P.);

Αν ‘’ζητάγαμε’’ μετάφραση απ το google θα μας έδινε σαν αποτέλεσμα την φράση ‘’Τρία Επίπεδα Δύναμης’’ αυτή άλλωστε είναι η κυριολεκτική  ερμηνεία  των τριών λέξεων.

Επειδή όμως θέλω να προσπαθήσω να σας μεταφέρω τι έχω στο μυαλό και την ψυχή μου (είδη αγγίζουμε τα δύο επίπεδα) για το T.L.P. θα ‘’φύγουμε’’ λίγο από την κυριολεκτική και θα πάμε και στην ‘’μεταφορική’’ ερμηνεία αυτών των λέξεων. Επίσης έχω μία πολύ καλή σχέση με τους αριθμούς, από μικρός τα πάντα στο μυαλό μου (προσωπικά η επαγγελματικά) στο τέλος της μέρας  (που έκανα απολογισμό) ήταν αριθμητικά αποτελέσματα, ήταν μία περίεργη μίξη αριθμών και συναισθημάτων που μου έδινε το δικό μου συμπέρασμα για την μέρα που ‘’έφυγε’’ και τι πρέπει να κάνω την ημέρα που ‘’έρχεται’’.

Πόσα είναι τα αγωνίσματα αντοχής; Φυσικά τρία! Κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο (T.L.P.)!

Πόσα αγωνίσματα αποτελούν  το αγώνισμα του τριάθλου; Επίσης  τρία! Κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο (T.L.P.)!

Πόσες μορφές δύναμης χρειάζεται ένας αθλητής σε αγώνισμα αντοχής; Αναμφίβολα τρείς! Ψυχική, νοητική και σωματική (T.L.P.)!

Σκεφτόμενος όλα τα παραπάνω τον προηγούμενο Οκτώβριο δημιούργησα εγώ και οι συνεργάτες μου το concept  T.L.P.

Ποια και πόσα στοιχεία χρειάστηκε το όραμα T.L.P. για να δημιουργηθεί; Μην κουράζεστε, τρία! Απόφαση, σχεδιασμό, υλοποίηση (T.L.P.)!

Ποιες και πόσες είναι οι αρχές που θέτει το T.L.P. στους αγώνες που διοργανώνει; Πάλι τρεις! Ασφάλεια, διασκέδαση, ανταμοιβή (T.L.P.)!

Ποια και πόσα είναι τα στοιχεία που χρειάζεται το T.L.P. για να συνεχίσει να ‘’υπάρχει’’; Δεν υπάρχουν εκπλήξεις, τρία! Αξιοπιστία, ανελαστικότητα στις αρχές του και ελαστικότητα στα μηνύματα των φίλων του(T.L.P.)!

Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες με τέτοια μορφή συνδυασμών του τρία σε σχέση με την συναισθηματική και την ορθολογική ύπαρξη του θέματος που μπήκε στην ζωή μου (ελπίζω και στην δική σας) και το ονομάζουμε T.L.P. ,διοργάνωση αγώνων σε αγωνίσματα αντοχής, σε αγωνίσματα τριών επιπέδων δύναμης.

Ο βασικός λόγος που έγραψα αυτό το άρθρο είναι για να μπορέσω (ελπίζω να τα κατάφερα) να σας μεταφέρω την λογική ερμηνεία του επικοινωνιακού λογότυπου (Three Level Power), σε επόμενο άρθρο θα προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε την φιλοσοφική ή συναισθηματική του υπόσταση (γιατί όχι) που μπορεί ίσως να έχει στην ζωή του καθενός. Μου ήρθε μία ιδέα, σας προσκαλώ και προκαλώ να εκφράσουμε  από τα μέσα που διαθέτουμε (σελίδα facebook και site ) τι μας έρχεται στο μυαλό η στην ψυχή στο άκουσμα ‘’Τρία Επίπεδα Δύναμης’’ . Περιμένω να διαβάσω απόψεις , με έμπνευση και συναίσθημα! Άλλωστε η ‘’κουβέντα’’ με θετική διάθεση μόνο δημιουργική μπορεί να είναι!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ!

This entry was posted in ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *