29.01.12 Διαθλητική Συνάντηση,Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά

by Minas Paliatsaras
Αυτό που περιμέναμε έγινε…Την Κυριακή 29 Γενάρη του 2012, οι Φίλοι του Τρίαθλου, σε συνεργασία με το Σωματείο των Ολύμπιων, διοργανώνουν συνάντηση δίαθλου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, για να μας μπει ο νέος χρόνος (τρι)αθλητικά!

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει τρέξιμο 4 ή 5 χλμ (θα αποφασιστεί σύντομα), ποδήλατο 25 χλμ και τρέξιμο 4 χλμ. Όλα τα αθλήματα θα γίνουν μέσα στο Κωπηλατοδόμιο.

Η διοργάνωση επιδιώκουμε να έχει χαρακτήρα συγκέντρωσης-γιορτής, ενόψει της πλούσιας αγωνιστικής χρονιάς που αναμένουμε!

Η οικονομική συμμετοχή για τη διοργάνωση επιδιώκουμε να καλύψει μόνο τα έξοδα διοργάνωσης και τίποτα παραπάνω, επομένως το κόστος θα είναι το ελάχιστο δυνατό. Όταν συγκεντρωθεί το ενδιαφέρον σας για τη συνάντηση θα έχουμε και μια εκτίμηση του κόστους ανά άτομο. Προφανώς όσο περισσότεροι συμμετάσχουν, τόσο μικρότερο το κόστος!

Σε πρώτη φάση λοιπόν θα θέλαμε να συγκεντρώσουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτήν την εκδήλωση. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή από εδώ ή στο facebook.

Σας περιμένουμε όλους για να ευχηθούμε Καλή αγωνιστική Χρονιά και να διασκεδάσουμε!

This entry was posted in ΑΓΩΝΕΣ. Bookmark the permalink.

4 Responses to 29.01.12 Διαθλητική Συνάντηση,Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά

 1. Thomas Papavassiliou says:

  Dilwsi endiaferontos gia symmetoxi sto diathlo 29/1

  Thomas Papavassiliou
  Charoula Lentzou

  Yparxei kapoia forma symmetoxis?

  • Triathlonfriends says:

   ευχαριστούμε για την δήλωση ενδιαφέροντος. προς το παρόν (μέχρι 31.12.11) θέλαμε να έχουμε μια ιδέα για τις συμμετοχές, μια και στοχεύουμε και στο ελάχιστο δυνατό κόστος συμμετοχής. Απο την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει φόρμα συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες

 2. kostas poulopatis says:

  plan to be there!

 3. George Yiannibas says:

  Θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και εύχομαι σε όλους και όλες χαρούμενο 2012 με υγεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *